Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

ЗА ГРАД ПЛОВДИВ

 

Къде, кога и как се извършват доставките ?

Befree.bg предоставя доставки до домовете или офисите на своите клиенти в рамките на град Пловдив както и в част от околните населени места - с. Белащица, с. Браниполе, с. Марково, с. Труд, с. Ягодово. Нашето желание е скоро да разширим своя район на доставка и така да улесним и отнемем част от ежедневните задължения на още по-голяма част от нашите бъдещи клиенти.

На сайта Befree.bg можете да заявите своята пръчка всеки делничен ден , като нашата мисия е тя да достигне до дома или офиса Ви в удобен за Вас час. Нашите куриери извършват доставки от Понеделник до Петък в удобни за Вас часови диапазони от 09:00 сутринта до 18:00 вечерта.

Вашите продукти ще достигнат до указания от Вас адрес свежи и пакетирани в торбички по категории, така че да са спазени всички хигиенни изисквания и норми. Избраните от Вас артикули ще бъдат превозени от специални коли обoрудвани с хладилни отделения и регистрирани в БАБХ.

 

Каква е цената за доставка ?

Цената на доставката за град Пловдив е с фиксирана стойност от 5лв., като ние не задължаваме Нашите клиенти с минимални стойности на заявка. Цената за доставка до околните населени места също е фиксирана на стойност 5лв. 

 

 

ЗА СТРАНАТА

Доставките на територията на страна се изпълняват чрез куриерска фирма и цената и времето за доставка е съобразено с графиците и таксите на куриерската фирма.

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

 

Поръчаните продукти се доставят до Вас в специално пригодените ни за тази цел автомобили. В процеса на транспортиране обаче е възможно целостта и/или опаковката на някой продукт да бъде нарушена. При наличието на такъв продукт не се колебайте да се свържете с нас, за да можем или да ви доставим нов такъв, или да ви възстановим цената му.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)