Пудинг на прах с вкус на тъмен шоколад за 1/2 л (500 мл) прясно мляко. За приблизително четири порции пудинг. Нашето предложение: сервирайте с касис.
Състав: царевично нишесте, 25% нискомаслено какао на прах (масленост 10-12%), сол, ароматизант. Може да съдържа следи от соя и мляко.
Начин на приготвяне:
1. Съдържанието на пакетчето се смесва с 3-4 лъжици захар и с 4 лъжици мляко. Останалото мляко се слага да заври.
2. Така свареното мляко се сваля от котлона и към него се прибавя приготвената смес.
3. Слага се отново на тих огън за около минута, като непрекъснато се бърка до сгъстяване на сместта.
4. Горещият пудинг се изсипва във формички, изплакнати със студена вода и се оставя да изстине.
Условия за съхранение: на сухо и хладно място
Производител: "Д-р Йоткер Румъния" ООД, ул. "Албещ" 50, Курта де Арджеш", Румъния