Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Препарати за дома

Препарати за дома

Полезни връзки:

КАКВИ ПРОДУКТИ ВЛИЗАТ В ПОНЯТИЕТО „ПРЕПАРАТИ ЗА ДОМА“?
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ПРИ ИЗБОР НА ПРЕПАРАТИ ЗА ДОМА
ЗАЩО ДА ЗАКУПИТЕ НЕОБХОДИМИТЕ ВИ ПРЕПАРАТИ ЗА ДОМА ОТ BEFREE.BG?

 

 

Какви продукти влизат в понятието „Препарати за дома“?

 

 

Почистващи препарати за дома 1
Почистващи препарати за дома - за отпушване

Понятието „Препарати за дома“ се отнася най-вече към почистващите препарати, които използваме за премахване на мръсотията и дезинфекциране на различните елементи и зони в къщата или апартамента. Почистващите препарати за дома са предназначени за банята и тоалетната, за кухнята и плота, за пода и прозорците, за килимите и мебелите. В следващите редове ще разгледаме поотделно всяка една от тези групи препарати за дома, изяснявайки какви артикули точно влизат в нея:

 

 

 1. За баня и тоалетна – първата група почистващи препарати за дома, на която ще се спрем, са тези за баня и тоалетна. Особено важно е тези помещения да бъдат редовно почиствани и дезинфекцирани, за да се избегнат натрупването на вредни микроорганизми, както и разпространението на различни болести и зарази. Затова и на пазара се предлага изключително богата и разнообразна гама от препарати за дома, свързани с банята и тоалетната. Сред тях са стандартните тоалетни блокчета, препаратите за отпушване на канали, за премахване на мухъл, както и специалните препарати за тоалетна, за душ, за фаянс и плочки, и т.н.
 2. За под и прозорци -  подът и прозорците във всяка една стая също имат нужда от редовно почистване. За прозорците има създадени множество разнообразни почистващи препарати за дома, като най-често шишетата са с пръскало, за да се постигне максимална бързина и ефективност при почистването на петна. Когато става въпрос за пода, имате възможност да избирате между специални препарати за тази зона или универсални почистващи препарати за дома.
 3. За кухня и плот – почистващи препарати за дома, свързани с кухнята и плота, са редица разновидности. В тази група поставяме традиционните препарати за дома, каквито са тези за съдове, както и артикулите за почистване на различните електроуреди, намиращи се в помещението. За фурната и котлоните също си има специални препарати от категорията „препарати за дома“, с помощта на които е възможно да се премахва ефективно наслоената мръсотия.
 4. За килими и мебели -  препарати за дома, предназначени за килимите и мебелите, попадат в отделна категория. От една страна тези препарати трябва да са достатъчно ефективни, за да могат успешно да премахват петна и силни замърсявания, а от друга – да не съдържат вещества, които е възможно да доведат до трайно увреждане на съответните килими и мебели.

 

 

Полезни съвети при избор на препарати за дома 

 

Продължаваме с няколко полезни съвета, които ще ви помогнат при избирането на точните почистващи препарати за дома. Ето какво имаме предвид:

 

 • Почистващи препарати за дома 2
  Почистващи препарати за дома - за прозорци
  преглеждайте състава – задължително преглеждайте състава на закупуваните почистващи препарати за дома. Не забравяйте, че на влиянието на съответните препарати за дома ще бъдат изложени не само мебелите и останалите интериорни елементи от дома ви, но и също така вие и вашето семейство. Трябва да подберете почистващи препарати за дома, които не съдържат силни химикали и не носят рискове за човешкото здраве.
 • не прекалявайте с универсалните препарати – не бива да прекалявате със залагането на универсални почистващи препарати за дома и да ги използвате за всяка една зона или елемент от интериора. Няма как да дадени препарати за дома да са достатъчно универсални, за да може с тях да се чисти ефективно абсолютно всичко. Поради тази причина ви съветваме за по-специфични зони като тоалетната или фурната, както и за места от къщата или апартамента ви, където традиционно се трупат сериозни количества мръсотия, да употребявате препарати за дома, точно отговарящи на целите ви по отношение на почистването.  
 • обърнете внимание и на бранда – добре е да обърнете внимание и на бранда, към чийто каталог принадлежат набелязаните от вас почистващи препарати за дома. Винаги е препоръчително да се залага на реномирани и утвърдени брандове, които са доказали качеството и ефективността на своите продукти и конкретно на препарати за дома. В категория „Препарати за дома“ като примери за такива брандове можем да посочим Доместос, Др. Фреш, Медикс и т.н.

 

 

Защо  да закупите необходимите ви препарати за дома от Befree.bg?  

 

Befree.bg е онлайн супермаркет, предлагащ на пазара разнообразна гама от хранителни продукти и почистващи препарати за дома. Вижте няколко основателни причини да закупите необходимите ви препарати за дома именно от нас:

 

 

Почистващи препарати за дома 3
Почистващи препарати за дома - за кухня

Препарати за дома от Befree.bg: Всичко, което ви трябва – в Befree.bg ще откриете всичко, което ви трябва от категория „Препарати за дома“. Независимо дали си търсите почистващи препарати за кухнята, тоалетната, прозорците, килимите или мебелите, онлайн платформата ни е точното място за вас.

 

 

Препарати за дома от Befree.bg: Първокласно качество – предлагаме ви почистващи препарати за дома от първокласно качество. Препарати за дома, които ще ви помогнат да се справите ефективно дори с най-упоритите петна и замърсявания. Подбираме препарати за дома от най-престижните марки на пазара, доказали, че не правят никакви компромиси с качеството на продуктите си и удовлетвореността на своите клиенти.

 

Препарати за дома от Befree.bg: Конкурентни цени – освен първокласно качество, в Befree.bg ще откриете и конкурентни цени за продуктите от категория „Препарати за дома“. Ние сме наясно с тенденциите на българския пазар и се опитваме да отговорим на очакванията на родните потребители по възможно най-добрия начин. Ще ви предоставим  препарати за дома, които напълно съответстват на критериите ви за качество и ефективност, и в същото време се вписват в бюджета, който бихте могли да отделите за тази категория продукти.

 

Препарати за дома от Befree.bg: Редовни промоции – следете страницата ни „Промоции“, за да сте в течение на най-новите ни изгодни предложения и оферти от „Препарати за дома“ и останалите продуктови категории. Всяка сряда се обновяват предложенията в тази страница, като съответните оферти важат до изчерпване на количествата. 

 

Препарати за дома от Befree.bg: Коректни доставки - Befree.bg извършва доставки на почистващи препарати за дома в цялата страна. Ние ви гарантираме, че въпросните доставки ще бъдат извършени по възможно най-бързия и коректен начин. Голямото преимущество за вас като потребители е, че имате възможност да заявите точно в кой часови пояс от деня желаете да получите артикулите на посочения адрес.

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)