Моята количка

Общо
0 продукт продукта
0.00лв.
Продължи с пазаруването

Перилни и почистващи препарати

Категория
Подкатегория

Филтри

Перилни препарати


Подреди по:

Какви видове перилни препарати се предлагат на пазара?

Покупката на перилни препарати е много важен и отговорен процес за членовете на всяко едно домакинство. Независимо дали предпочитате да закупувате продукти от тази категория от близкия магазин или пък си поръчвате перилни препарати онлайн, са налице редица фактори, на които е необходимо да обърнете внимание. Няма как да не започнем от видовете перилни препарати, които се предлагат на пазара в днешно време. Основните видове перилни препарати са три - сухи, течни и капсули. Ето какво трябва да знаете за всеки от тях:

 

Перилни препарати 1
Перилни препарати - Разгледайте при нас!
  • Сухи перилни препарати - сухи перилни препарати наричаме традиционните прахове за пране. Те са предпочитани от потребителите най-вече заради богатата и разнообразна гама, в която се предлагат на пазара, както и заради възможността да се закупят артикули на максимално достъпни цени. В допълнение, сухите перилни препарати са с по-силно въздействие върху дрехите от останалите видове подобни продукти на пазара и понякога премахването на по-сериозни петна без тях е почти невъзможно.
  • Течни перилни препарати - през последните години сериозна скорост на пазара набират и течните перилни препарати. Сред съществените им предимства са лесното разтваряне в студена вода и минимизирането на риска от предизвикване на алергични реакции. Като недостатък можем да посочим това, че е сложно да се направи преценка за точното необходимо количество течен препарат за едно пране и нерядко се получава предозиране.
  • Капсули - в капсулите предварително е измерена точната дозировка, така че отпада главният недостатък, свързан с течните перилни препарати. В същото време удобството при използването на капсули е огромно. Може би единственият фактор, възпиращ още по-широката употреба на капсулите, са техните сравнително високи цени.
  • Допълнителни продукти - има и допълнителни продукти, които можете да добавите към използваните от вас перилни препарати с оглед повишаване ефективността на самото пране. Сред тях са омекотителите, предназначени да гарантират по-голяма мекота и комфорт на дрехите, както и цветоулавящите кърпички, позволяващи цветово смесено пране без риск от боядисване.

Други критерии, които да вземете предвид при избора на перилни препарати онлайн

 

Перилни препарати 2
Перилни препарати - Вземете от нас

Освен вида на съответните перилни препарати, ви препоръчваме да вземете предвид и още няколко значими критерия в процеса по избор. Вижте за кои точно критерии говорим:
 

  • състав - внимателно разглеждайте състава на набелязаните от вас перилни препарати. Добре е да се уверите, че в тях няма никакви вещества, към които сте алергични и които биха могли да предизвикат обриви или други неприятни симптоми. Особено важно е да направите това, ако съответните перилни препарати ще бъдат използвани за пране на детски и бебешки дрехи.
  • функции - към стандартните си функции, някои модели перилни препарати предлагат и допълнителни такива. Бихте могли да закупите например перилни препарати, специално предназначени за премахване на петна и особено ефективни в този аспект. Също така са налице модели перилни препарати, в чиито състави са добавени омекотители и/или ароматизатори. Разбира се, добавянето на такива вещества съвсем естествено вдига цената на съответните перилни препарати. Така че трябва да прецените за себе си дали въпросните функции са ви наистина нужни и колко сте готови да платите за тях.
  • разфасовки - на пазара се предлагат перилни препарати в множество разнообразни разфасовки. По-големите такива съвсем естествено водят до определени отстъпки в цените за дадено количество препарат. Някои потребители обаче предпочитат да си вземат перилни препарати в по-малки разфасовки, за да имат възможност да разнообразяват по отношение на ароматите и други важни характеристики на прането.
  • бранд - не забравяйте и за бранда, към чийто каталог принадлежат набелязаните от вас перилни препарати. Съветваме ви да заложите на брандове, които са с достатъчно наложени и добри имена в сферата. Брандове, доказали, че предлагат на своите клиенти само и единствено качествени, ефективни и безопасни за човешкото здраве перилни препарати. Като примери за такива брандове ще посочим Савекс, Ленор, Ариел, Медикс, Семана, Вениш и др.     

Защо да закупите перилни препарати онлайн от Befree.bg?

Перилни препарати 3
Перилни препарати от Befre

Befree.bg е онлайн супермаркет, предлагащ на пазара разнообразна гама от хранителни продукти, почистващи и перилни препарати. Ние ви даваме възможност да поръчате необходимите ви перилни препарати онлайн и да ги получите на посочен от вас адрес. Ето главните преимущества, които би ви донесло пазаруването на перилни препарати онлайн от Befree.bg:  

 

Богат избор - при нас ще откриете възможно най-богата и разнообразна гама от перилни препарати. Независимо дали се нуждаете от сухи, течни или капсулни перилни препарати, от омекотители, цветоулавящи кърпички или други допълнителни принадлежности, Befree.bg е точното място за вас. Благодарение на нашата платформа можете да си поръчате перилни препарати онлайн, принадлежащи към каталозите на Савекс, Ленор, Ариел, Медикс и още редица реномирани и доказани на пазара марки.

 

Конкурентни цени - освен възможност да си поръчате разнообразна гама от висококачествени перилни препарати онлайн, Befree.bg ви предлага тези перилни препарати на напълно конкурентни цени. Ние сме наясно с особеностите и тенденциите на българския пазар и се стремим да предлагаме оферти, които ще бъдат достъпни за максимално широк кръг от потребители.
 

Редовни промоции - всяка сряда в Befree.bg излизат нови горещи предложения и промоционални оферти за определени модели перилни препарати, както и за артикули от останалите ни продуктови категории. Съветваме ви да следите въпросните оферти от страницата ни „Промоции“. Те ще ви позволят да закупите някои от най-качествените и ефективни перилни препарати при оптимални за вас цени.
 

Бързи и коректни доставки - поръчвайки перилни препарати онлайн от Befree.bg, можете да разчитате на бързи и коректни доставки за територията на цялата страна. Нашите куриери извършват доставки всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 часа. При правене на поръчка на перилни препарати онлайн от платформата ни, освен точния адрес, ще имате възможност да заявите и часовия слот, в който би ви било най-удобно да получите съответните артикули. 

 

Befree.bg - най-качествената и разнообразна колекция от перилни препарати онлайн, която ще откриете на родния пазар!

 

Какви видове перилни препарати се предлагат на пазара?

Други критерии, които да вземете предвид при избора на перилни препарати онлайн

Защо да закупите перилни препарати онлайн от Befree.bg?

 

Перилни препарати 109

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)

Сайтът използва "бисквитки". Научи повече

Приемам (затвори)